PSG - FC Barcelona

FC Barcelona staat op voorsprong tegen Paris Saint-Germain. Barça won de heenwedstrijd in Parijs woensdag met 3-2.

De Spanjaarden met Frenkie de Jong in de basis kwamen via Raphinha acht minuten voor rust op een 0-1 voorsprong. Met deze stand zochten beide teams dan ook de kleedkamer op voor de thee.

Na de rust kwam PSG fel uit de kleedkamer en in een tijdsbestek van twee minuten wist het door doelpunten van Dembele en Vitinha de 0-1 achterstand om te buigen naar een 2-1 voorsprong.

Barcelona herpakte zich daarna weer snel. Raphinha maakte na een uur spelen de 2-2 en invaller Christensen zorgde een kwartier voor tijd zelfs weer voor een 2-3 voorsprong.

PSG probeerde het Barça in het laatste kwartier nog lastig te maken, maar de Catalanen bleven op de been. De return in Barcelona is volgende week dinsdagavond om 21.00 uur.