22 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Zwitserland – Spanje Euro 2020 live stream

Zwitserland - Spanje Euro 2020 live stream

Zwitserland - Spanje Euro 2020 live stream

Watch live Switzerland – Spain

Watch here tonight via the European Championship livestream for free Switzerland – Spain. Kijk hier Zwitserland – Spanje via de Euro 2020 live stream.

Livestream beneden

Zwitserland mist Xhaka tegen Spanje

Het Europees Kampioenschap Voetbal is aanbeland in de kwartfinale. In het Russische Sint-Petersburg neemt Zwitserland het op tegen Spanje. Dat de Zwitsers de kwartfinale hebben bereikt hebben mag een wonder genoemd worden. In de achtste finale klopte Zwitserland wereldkampioen Frankrijk na het nemen van strafschoppen. De Spanjaarden begonnen zeer moeizaam aan het toernooi met gelijke spelen tegen Zweden en Polen. Daarna werd er met ruime cijfers gewonnen van Slowakije (5-0) en Kroatië (5-3).

Spanje lijkt voor vanavond de grote favoriet voor de overwinning. Maar is dat wel zo? Zwitserland speelde goed tegen Frankrijk en knokte zich van een 1-3 achterstand terug tot 3-3 en beslisten daarna het duel na strafschoppen. Zwitserland moet wel middenvelder en spelmaker Granit Xhaka missen. Xhaka is wegens zijn tweede gele kaart dit toernooi voor een wedstrijd geschorst. Kijk nu via de onderstaande live stream via de Euro 2020 live stream Zwitserland – Spanje.

Zwitserland – Spanje live stream

De wedstrijd Zwitserland is vanavond te zien via de gratis EK Voetbal live stream. Maar de wedstrijd is natuurlijk ook live te zien op de televisie. De  NOS zend de wedstrijd live uit op NPO 1 om 18.00 uur. De voorbeschouwing in de studio op Zwitserland  – Spanje begint om 17.25 uur.

Later vanavond staat er nog een topwedstrijd op het programma bij het EK Voetbal. Dan staat namelijk de wedstrijd België – Italië gepland. Dit duel zal gespeeld worden in het Duitse München en begint om 21.00 uur. Ook België – Italië is live te zien via een gratis voetbal livestream.

Euro 2020 gratis live stream

Euro 2020 livestream 1

Euro 2020 livestream 2

Euro 2020 livestream 3

Kijk nu ook EK Voetbal online via Hesgoal en 365LIVE. Ook via LIVE TV kijk je met één klik naar wedstrijden. Via deze streams kun je niet alleen vaak alle wedstrijden in de Eredivisie kijken, maar ook de internationale topwedstrijden uit de andere competities. Ook via CricFreeMamaHDStreamhunter en First Row Sports kijk je met een simpele klik voetbal via de stream.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites