Zwitserland

Zwitserland met 3-2 overwinning op Servië naar achtste finale

Zwitserland heeft dankzij een 3-2 overwinning op Servië de achtste finale weten te bereiken van het WK voetbal in Qatar.

De Zwitsers wonnen in een spectaculaire wedstrijd met 3-2 van Servië wat net als Kameroen (1-0 winst op Brazilië) naar huis kan.

Shaqiri opende namens de Zwitsers de score, maar via Mitrovic en Vlahovic knokte de Serven zich daarna langs de Zwitsers. Vlak voor rust maakte Embolo de 2-2.

Na de rust scoorde Freuler de derde Zwitserse treffer en zien we Zwitserland samen met Brazilië terug in de achtste finale.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.