Zilver voor Anne Terpstra bij EK mountainbiken

Mountainbiker Milan Vader in vorm voor WK (Foto Flickr)

Europese titel ook naar Pauline Ferrand-Prévot

Veldrijdster Anne Terpstra heeft een week na het WK zaterdag een zilveren medaille gewonnen bij het EK mountainbiken in Monte Tamaro.

De Française Pauline Ferrand-Prévot won een week na haar wereldtitel ook de Europese titel. Terpstra moest 41 seconden toegeven op Ferrand-Prévot. De overige Nederlandse deelnemers speelden geen rol van betekenis. Sophie von Berswordt eindigde als zeventiende en Anne Tauber stapte uit de wedstrijd.

Terpstra nam met haar tweede plaats revanche voor het teleurstellend verlopen WK vorige week in het Oostenrijkse Leogang. Ze was ook toen een van de topfavorieten voor het goud, maar ze haakte al in de tweede ronde af.

Sport livestreams

Formule 1TennisDartsVoetbalWielrennen, Handbal en vele anders sporten zijn online wel te volgen. Onder meer via Sportlive 24 kun je vaak online naar sport kijken. Maar ook via andere bekende en onbekende websites kijk je sport via de livestream gratis. Hesgoal365LIVE, maar ook via LIVE TV kijk je gratis sport.

Maar er zijn meer gratis sport livestream websites pagina waar je naar gratis sport kan kijken. Sportlive365Laola en StreamHunter zenden ook live sportwedstrijden uit. Sportstreamings en gratissportkijken.nl staan ook bekend om hun gratis sport livestreams. Wil je dus geen sport missen? Check dan via Sport in Nederland de handige linkjes en dan ben jij verzekerd van gratis sport via een goed werkende livestream.

 

Geef een reactie