Irene Schouten
Irene Schouten

Zevende nationale titel op rij voor Irene Schouten

Schouten sprint naar zevende nationale titel op rij

Op nieuwjaarsdag vond traditioneel weer het NK marathonschaatsen op kunstijs plaats. Opnieuw was Irene Schouten het beste.

Bij de voorgaande zes edities was Schouten ook al het sterkste en ook bij de editie van 2023 op de Jaap Eden Baan in Amsterdam wist Schouten de klus te klaren.

Opnieuw bleek in de eindsprint niemand opgewassen te zijn tegen de Noord-Hollandse. Marijke Groenewoud die de sprint aantrok eindigde als tweede en Merel Bosma als derde.

Bij de mannen ging de overwinning naar topfavoriet Evert Hoolwerf. Hij bleef Robert Post en Sjoerd den Hertog voor in de eindsprint.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Gerelateerde artikelen