Wout Weghorst (Foto Manchester United)

Weghorst op huurbasis naar Manchester United

Wout Weghorst heeft zijn droomtransfer rond. De 30-jarige aanvaller speelt de rest van het seizoen voor Manchester United.

Weghorst speelde het afgelopen half jaar voor Besiktas, dat hem huurde van Burnley. De Engelse tweededivisionist heeft de spits teruggehaald om hem vervolgens direct weer aan United te verhuren.

“Het voelt als een voorrecht om me aan te sluiten bij deze club”, laat Weghorst op de site van United weten. “Het is een fantastisch gevoel om dit beroemde rode shirt te dragen. Ik heb de vooruitgang van United gezien onder Ten Hag dit seizoen. Ik kan niet wachten om mijn rol te gaan spelen om het team zijn doelen te helpen verwezenlijken. Wat er ook gebeurt de komende maanden, ik kan beloven alles te geven voor de club zolang ik hier ben.”

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.