WK voor Uruguay voorbij

Uruguay ondanks 2-0 overwinning naar huis

Het WK voor Uruguay is voorbij. Ondanks een 2-0 overwinning op Ghana mag Uruguay naar huis.

Omdat Zuid-Korea met 2-1 in de laatste minuten van Portugal won is de droom van Luis Suarez ook voorbij. De aanvaller was na afloop tot tranen geroerd.

De Arrascaeta zorgde in de eerste helft voor de twee Uruguayaanse treffers. Zuid-Korea won door een treffer van Hwang Hee-chan in de blessuretijd van Portugal waardoor de Zuid-Koreanen op doelsaldo achter Portugal als tweede eindigen.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.