WK volleybal live stream Nederland – Kenia

WK volleybal live stream Nederland - Kenia

Kijk om 20.00 via een live stream Nederland – Kenia

Vanavond begint in Arnhem voor Oranje het wereldkampioenschap volleybal. Kijk via een WK volleybal live stream Nederland – Kenia.

Nu live: Nederland – Kenia

Vanavond is de wedstrijd tussen Nederland en Kenia live te zien via Ziggo Sport. De wedstrijd in het Gelredome in Arnhem begint om 21.00 uur. Ook via een gratis stream van LIVE TV of Hesgoal kan je live naar de wedstrijd kijken. Omdat Sport in Nederland zelf de wedstrijd niet live uitzend kunnen we niet garanderen dat de streams ook zullen werken.

Programma oranje op WK

DatumTijdstipWedstrijd
23 september20.00Nederland – Kenia
25 september16.00Nederland – Kameroen
28 september20.00Nederland – Puerto Rico
30 september20.00Nederland – België
02 oktober16.00Nederland – Italië

De selectie van Nederland bestaat uit: Dat zijn de spelverdelers Britt Bongaerts en Laura Dijkema, de diagonalen Celeste Plak en Elles Dambrink, de passer/lopers Anne Buijs, Nika Daalderop, Fleur Savelkoel, Marrit Jasper en Jolien Knollema, de middenaanvallers Juliët Lohuis, Eline Timmerman en Tessa Polder en de libero’s Myrthe Schoot en Florien Reesink.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.