WK voetbal voor België voorbij

Missers Lukaku worden Belgen fataal op WK voetbal

Het WK voetbal in Qatar is voor België voorbij. De Rode Duivels wisten niet te winnen van Kroatië (0-0) en mogen terug naar Brussel.

Zo komt er een einde aan een generatie wat de laatste jaren zich internationaal flink manifesteerde. Vier jaar geleden wisten de Belgen nog derde te worden bij het WK in Rusland, maar in Qatar is na een overwinning op Canada een nederlaag tegen Mexico en een gelijkspel tegen de Kroaten het toernooi voorbij.

Er waren tegen de Kroaten voldoende kansen om wel bij de beste zestien van de wereld te horen, maar het zat de Rode Duivels met name in de afwerking niet bepaald mee. Met name Romelu Lukaku met een schot op de paal en twee intikkers had de Belgen naar de achtste finale kunnen loodsen maar miste.

Marokko wat met 2-1 won van Canada en Kroatië staan nu in de achtste finale.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk live sport via www.sportstream24.nl