WK voetbal live stream Zuid-Korea - Portugal

Kijk om 16.00 uur via een live stream Zuid-Korea – Portugal

Mis het WK voetbal 2022 in Qatar niet. Kijk vanmiddag om 16.00 uur hier online via een live stream Zuid-Korea – Portugal.

Portugal safe

Portugal is safe in poule H. De Portugezen zijn door overwinningen op Uruguay en Ghana al zeker van een plek bij de laatste zestien. Zuid-Korea maakt nog wel een kans, maar zal dan moeten winnen van de Portugezen en moeten hopen dat de uitslag bij Ghana tegen Uruguay gunstig uitpakt. Het beloofd een spannende strijd te gaan worden.

KLIK HIER en kijk WK VOETBAL via een gratis LIVESTREAM

Kijk Zuid-Korea tegen Portugal via een live stream

De wedstrijd van vanmiddag om 16.00 uur tussen Zuid-Korea en Portugal is ook op de Nederlandse televisie te zien via de NOS op NPO 2. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 15.50 uur vanuit de studio in Hilversum.

De wedstrijd van vanmiddag zal ook live te zien zijn via deze NPO LIVESTREAM en LIVE TV.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.