Live stream USA – Wales

WK voetbal live stream USA - Wales

Kijk om 20.00 uur via een live stream USA – Wales

Mis het WK voetbal 2022 in Qatar niet. Kijk vanavond om 20.00 uur hier online via een live stream USA – Wales.

USA en Wales

Engeland behoort dit wereldkampioenschap voetbal tot één van de grote kanshebbers voor de wereldtitel en won vanmiddag de wedstrijd tegen Iran verdiend met 6-2. Team USA en het Team van Wales zal vanavond aan de bak moeten om in de slipstream van de Engelsen de eerste drie punten in de groep te gaan pakken.

KLIK HIER en kijk WK VOETBAL via een gratis LIVESTREAM

Team USA en Wales zijn beiden twee landen die zomaar eens een ronde verder zouden kunnen komen op dit WK. Voor beide landen is het belangrijk om dit duel te gaan winnen.

Kijk USA tegen Wales via een live stream

De wedstrijd vanmiddag om 20.00 uur tussen USA tegen Wales is op de Nederlandse televisie te zien via de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.30 uur vanuit de studio in Hilversum. Ook zal er aandacht besteed gaan (nabeschouwing)worden aan de wedstrijd van het Nederlands elftal, want oranje speelde om 17.00 uur tegen Senegal.

De wedstrijd van vanmiddag zal ook live te zien zijn via deze NPO LIVESTREAM en LIVE TV.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/