WK voetbal live stream Uruguay - Zuid-Korea

Kijk om 14.00 uur via een live stream Uruguay – Zuid-Korea

Mis het WK voetbal 2022 in Qatar niet. Kijk vanmiddag om 14.00 uur hier online via een live stream Uruguay – Zuid-Korea.

Oud Uruguay

Lees ook: Geen doelpunten bij Uruguay – Zuid-Korea – WK Voetbal (sportinnederland.com)

Wat kan Uruguay nog op een groot toernooi? De ploeg heeft met onder meer Edinson Cavani en Luis Suarez twee spelers die ruimschoots hun sporen hebben verdiend, maar de leeftijd begint ook een rol te spelen. Zuid-Korea daar valt weinig over te zeggen. Waarschijnlijk zullen de fitte Koreanen de Zuid-Amerikanen proberen bij de strot te grijpen. We gaan zien wie deze pot zal gaan winnen.

KLIK HIER en kijk WK VOETBAL via een gratis LIVESTREAM

Kijk Uruguay tegen Zuid-Korea via een live stream

De wedstrijd van vanmiddag om 14.00 uur tussen Uruguay en Zuid-Korea op de Nederlandse televisie te zien via de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 13.50 uur vanuit de studio in Hilversum.

De wedstrijd van vanmiddag zal ook live te zien zijn via deze NPO LIVESTREAM en LIVE TV.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.