WK voetbal live stream Tunesië - Australië

Kijk om 11.00 uur via een live stream Tunesië – Australië

Mis het WK voetbal 2022 in Qatar niet. Kijk vanmorgen om 11.00 uur hier online via een live stream Tunesië – Australië.

Alles of niets

Lees ook: Australië doet weer mee door overwinning – WK Voetbal (sportinnederland.com)

Tunesië pakte in de eerste wedstrijd met 0-0 een punt tegen Denemarken. Dat houdt de hoop op het bereiken van de achtste finale overeind. De Australiërs verloren met 1-4 van Frankrijk en hebben nog een kans, maar dan zal er vanmorgen absoluut gewonnen moeten worden van Tunesië.

KLIK HIER en kijk WK VOETBAL via een gratis LIVESTREAM

Kijk Tunesië tegen Australië via een live stream

De wedstrijd van vanmorgen om 11.00 uur tussen Tunesië en Australië is ook op de Nederlandse televisie te zien via de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 10.50 uur vanuit de studio in Hilversum.

De wedstrijd van vanmiddag zal ook live te zien zijn via deze NPO LIVESTREAM en LIVE TV.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.