WK voetbal live stream Spanje - Costa Rica

Kijk om 17.00 uur via een live stream Spanje – Costa Rica

Mis het WK voetbal 2022 in Qatar niet. Kijk vanmiddag om 17.00 uur hier online via een live stream Spanje – Costa Rica.

Spanje kampioen?

Lees ook: Spanje met zevenklapper langs Costa Rica – WK Voetbal (sportinnederland.com)

Wint Spanje het WK? In 2010 wonnen de Spanjaarden het wereldkampioenschap voetbal door in de finale Nederland met 1-0 te verslaan. Twaalf jaar later ziet de selectie van de Spanjaarden er natuurlijk anders uit, maar er zit absoluut talent in deze groep. In een groep met Duitsland, Japan en Costa Rica liggen er mogelijkheden om de achtste finale te kunnen bereiken. Costa Rica wat verdedigend over het algemeen zeer sterk is zal geen tegenstander zijn waar Spanje zomaar even over heen zal gaan walsen.

KLIK HIER en kijk WK VOETBAL via een gratis LIVESTREAM

Kijk Spanje tegen Costa Rica via een live stream

De wedstrijd van vanmiddag om 17.00 uur tussen Spanje en Costa Rica is op de Nederlandse televisie te zien via de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 16.50 uur vanuit de studio in Hilversum.

De wedstrijd van vanmiddag zal ook live te zien zijn via deze NPO LIVESTREAM en LIVE TV.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.