WK voetbal live stream Servië - Zwitserland

Live stream Servië – Zwitserland

Kijk om 20.00 uur via een live stream Servië – Zwitserland

Mis het WK voetbal 2022 in Qatar niet. Kijk vanavond om 20.00 uur hier online via een live stream Servië – Zwitserland.

Ontknoping

In Poule E zal de ontknoping tussen Zwitserland, Servië en Kameroen gaan. Brazilië is al zeker van de achtste finale, maar de overige landen maken nog een kans om als tweede te eindigen. Zwitserland ligt op koers met drie punten, maar Kameroen en Servië zijn met één punt achterstand nog niet kansloos. Opnieuw krijgen we dus een hele spannende ontknoping.

KLIK HIER en kijk WK VOETBAL via een gratis LIVESTREAM

Kijk Servië tegen Zwitserland via een live stream

De wedstrijd van vanavond om 20.00 uur tussen Servië en Zwitserland is ook op de Nederlandse televisie te zien via de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 19.50 uur vanuit de studio in Hilversum.

De wedstrijd van vanmiddag zal ook live te zien zijn via deze NPO LIVESTREAM en LIVE TV.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Gerelateerde artikelen