WK voetbal live stream Nederland - USA
WK voetbal live stream Nederland - USA

Live stream Nederland – USA

Kijk om 16.00 uur via een live stream Nederland – USA

Mis het WK voetbal 2022 in Qatar niet. Kijk vanmiddag om 16.00 uur hier online via een live stream Nederland – USA.

Het WK begint nu echt

Lees ook: Oranje bereikt kwartfinale van WK voetbal – WK Voetbal (sportinnederland.com)

Het WK begint nu echt want vanaf nu kan geen enkel land zich meer verschuilen. We zijn aanbeland in de achtste finale van dit wereldkampioenschap voetbal en het Nederlands elftal zal vanmiddag moeten gaan proberen om af te gaan rekenen met de Verenigde Staten. Dat zal geen makkelijke opgave worden voor het oranje van bondscoach Louis van Gaal, maar op papier is Nederland wel de favoriet.

In de groepsfase was het allemaal niet zo super wat Nederland liet zien. Maar met 7 punten en een doelsaldo van vijf voor en één tegen zijn de cijfers goed. Team USA eindigde in Groep B als tweede achter Engeland, heeft een gevaarlijke vooral fysiek sterke ploeg dus Nederland weet precies wat het kan verwachten. Kijk de wedstrijd nu live!

KLIK HIER en kijk WK VOETBAL via een gratis LIVESTREAM

Kijk Nederland tegen USA via een live stream

De wedstrijd van vanmiddag om 16.00 uur tussen Nederland en USA is ook op de Nederlandse televisie te zien via de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 15.00 uur vanuit de studio in Hilversum.

De wedstrijd van vanmiddag zal ook live te zien zijn via deze NPO LIVESTREAM en LIVE TV.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Gerelateerde artikelen