WK voetbal live stream Nederland - Senegal

Kijk om 17.00 uur via een live stream Nederland – Senegal

Mis het WK voetbal 2022 in Qatar niet. Kijk vanmiddag om 17.00 uur hier online via een live stream Nederland – Senegal.

Van Gaal verrast

Lees ook: Oranje knokt zich op WK naar overwinning op Senegal – WK Voetbal (sportinnederland.com)

In 2014 wist bondscoach Louis van Gaal al te verassen met een elftal wat bij het WK in Brazilië tegen een ieders verassing als derde eindigde. Van Gaal is er nu van overtuigd dat Nederland in 2022 wereldkampioen kan gaan worden. Van Gaal verrast als hem dat lukt. En met een selectie als deze is er voor oranje echt wel wast mogelijk. Toch zal er vanmiddag wel eerst moeten worden gewonnen van Senegal en dat zal tegen de kampioen van Afrika absoluut geen makkelijke opgave gaan worden.

Opstelling Nederland: Noppert; Van Dijk, De Ligt, Aké; Dumfries, F.de Jong, Berghuis, Blind, Gakpo; Janssen & Bergwijn

KLIK HIER en kijk WK VOETBAL via een gratis LIVESTREAM

Senegal zal het in deze groep met Nederland, Ecuador en Qatar wel lastig gaan krijgen. Toch denken we dat dit Afrikaanse land wel eens tot de tweede ronde zou kunnen gaan doorstomen. Het gastland Qatar lijkt niet opgewassen tegen deze drie landen en waarschijnlijk zullen Ecuador en Senegal daardoor gaan strijden om plek 2 in Groep A. Het fysiek sterke Senegal zal zeker alle registers gaan opentrekken om ook het Nederlands elftal over de knie te gaan leggen.

Kijk Nederland tegen Senegal via een live stream

De wedstrijd vanmiddag om 17.00 uur tussen Nederland en Senegal is op de Nederlandse televisie te zien via de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 16.00 uur vanuit de studio in Hilversum en vanuit het stadion in Qatar.

De wedstrijd van vanmiddag zal ook live te zien zijn via deze NPO LIVESTREAM en LIVE TV.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.