WK voetbal live stream Nederland - Ecuador

Kijk om 17.00 uur via een live stream Nederland – Ecuador

Mis het WK voetbal 2022 in Qatar niet. Kijk vanmiddag om 17.00 uur hier online via een live stream Nederland – Ecuador.

Achtste finale lonkt voor oranje

Lees ook: Oranje komt goed weg met 1-1 tegen Ecuador – WK Voetbal (sportinnederland.com)

Zowel Nederland als Ecuador wonnen de eerste wedstrijd op dit WK voetbal in Qatar. De winnaar van vanavond is direct zeker van een plek in de achtste finale. De achtste finale lonkt dus voor oranje. Bondscoach Louis van Gaal vind Ecuador een betere tegenstander dan Senegal en verwacht een moeilijke wedstrijd.

KLIK HIER en kijk WK VOETBAL via een gratis LIVESTREAM

Kijk Nederland tegen Ecuador via een live stream

De wedstrijd van vanmiddag om 17.00 uur tussen Nederland en Ecuador op de Nederlandse televisie te zien via de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 16.00 uur vanuit de studio in Hilversum.

De wedstrijd van vanmiddag zal ook live te zien zijn via deze NPO LIVESTREAM en LIVE TV.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.