Live stream Mexico – Polen

WK voetbal live stream Mexico - Polen

Kijk om 17.00 uur via een live stream Mexico – Polen

Mis het WK voetbal 2022 in Qatar niet. Kijk vanmiddag om 17.00 uur hier online via een live stream Mexico – Polen.

Polen leunt op Lewandowski

Lees ook: Dure misser Lewandowski kost Polen de overwinning – Voetbal (sportinnederland.com)

Polen en Mexico zullen in deze wedstrijd in Groep C aan de bak moeten om achter Argentinië de tweede plek in te mogen gaan pikken. Mexico is degelijk, maar bij Polen draait het allemaal om Robert Lewandowski. Wellicht is er voor de Polen wat mogelijk, maar dan zal er wel goed gestart moeten worden tegen de Mexicanen.

KLIK HIER en kijk WK VOETBAL via een gratis LIVESTREAM

Kijk Mexico tegen Polen via een live stream

De wedstrijd van vanmiddag om 17.00 uur tussen Mexico en Polen is op de Nederlandse televisie te zien via de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 16.50 uur vanuit de studio in Hilversum.

De wedstrijd van vanmiddag zal ook live te zien zijn via deze NPO LIVESTREAM en LIVE TV.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/