WK voetbal live stream Marokko - Kroatië

Live stream Marokko – Kroatië

Kijk om 11.00 uur via een live stream Marokko – Kroatië

Mis het WK voetbal 2022 in Qatar niet. Kijk vanmorgen om 11.00 uur hier online via een live stream Marokko – Kroatië.

Ziyech kan het verschil gaan maken

Lees ook: Marokko en Kroatië spelen met 0-0 gelijk – WK Voetbal (sportinnederland.com)

In Groep E zien we om 11.00 uur een wedstrijd tussen Marokko en Kroatië. Marokko zou zomaar eens kunnen gaan verassen tegen de verliezen finalist van 2018. De Kroaten zijn niet meer de ploeg van vier jaar geleden, maar Marokko is fris en fruitig en het talent wat er rond loopt kan zomaar eens Kroatië over de knie kunnen leggen. Hakim Ziyech is er bij in Qatar en de aanvaller van Chelsea zou zomaar eens het grote verschil kunnen gaan maken.

KLIK HIER en kijk WK VOETBAL via een gratis LIVESTREAM

Kijk Marokko tegen Kroatië via een live stream

De wedstrijd van vanmorgen om 11.00 uur tussen Marokko en Kroatië op de Nederlandse televisie te zien via de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 10.50 uur vanuit de studio in Hilversum.

De wedstrijd van vanmiddag zal ook live te zien zijn via deze NPO LIVESTREAM en LIVE TV.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Gerelateerde artikelen