WK voetbal live stream Frankrijk - Polen

Kijk om 16.00 uur via een live stream Frankrijk – Polen

Mis het WK voetbal 2022 in Qatar niet. Kijk vanmiddag om 16.00 uur hier online via een live stream Frankrijk – Polen.

Frankrijk favoriet

Een interessante pot vanmiddag tussen de Fransen en de Polen. Titelverdediger Frankrijk is natuurlijk vanmiddag grote favoriet, maar het zal geen eenvoudig karwei worden om van Polen te winnen. De Polen zullen alles gaan geven om Frankrijk vanmiddag het pootje te lichten.

KLIK HIER en kijk WK VOETBAL via een gratis LIVESTREAM

Kijk Frankrijk tegen Polen via een live stream

De wedstrijd van vanmiddag om 16.00 uur tussen Frankrijk en Polen is ook op de Nederlandse televisie te zien via de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 15.15 uur vanuit de studio in Hilversum.

De wedstrijd van vanmiddag zal ook live te zien zijn via deze NPO LIVESTREAM en LIVE TV.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.