WK voetbal live stream Engeland - Iran

Kijk om 14.00 uur via een live stream Engeland – Iran

Mis het WK voetbal 2022 in Qatar niet. Kijk vanmiddag om 14.00 uur hier online via een live stream Engeland – Iran.

Engeland favoriet

Engeland behoort dit wereldkampioenschap voetbal tot één van de grote kanshebbers voor de wereldtitel. Immers twee jaar geleden verloren de Engelsen nog de finale van het EK van Italië. Als het dit WK in Qatar weer gaat lopen bij het Engeland van Harry Kane dan zijn er wellicht leuke dingen mogelijk.

KLIK HIER en kijk WK VOETBAL via een gratis LIVESTREAM

Van Iran word niet zo heel erg veel verwacht dit toernooi. Toch is het wel een sterk collectief wat moeilijk te verslaan zal zijn. Iran zal het niet cadeau gaan geven en kan zomaar bij een goed resultaat tegen Engeland wel eens gaan meestrijden voor de tweede plaats in deze groep. Engeland is favoriet om als eerste in Groep B te eindigen.

Kijk Engeland tegen Iran via een live stream

De wedstrijd vanmiddag om 14.00 uur tussen Engeland tegen Iran is op de Nederlandse televisie te zien via de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 13.15 uur vanuit de studio in Hilversum. Ook zal er aandacht besteed gaan worden aan de wedstrijd van het Nederlands elftal, want oranje speelt om 17.00 uur tegen Senegal.

De wedstrijd van vanmiddag zal ook live te zien zijn via deze NPO LIVESTREAM en LIVE TV.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.