WK voetbal live stream Duitsland - Japan

Kijk om 14.00 uur via een live stream Duitsland – Japan

Mis het WK voetbal 2022 in Qatar niet. Kijk vanmiddag om 14.00 uur hier online via een live stream Duitsland – Japan.

Hoe sterk is Duitsland

Lees ook: Japan legt Duitsland over de knie – Voetbal (sportinnederland.com)

Er is weer een WK en natuurlijk hoort Duitsland bij de topfavorieten. Misschien hebben de Duitsers wel niet de aller beste spelers, maar het is altijd een team en teams doen het altijd goed op een toernooi. In 2014 veroverde de Duitsers de wereldtitel, maar in 2018 was het helemaal niks. We zijn benieuwd hoe Duitsland dit toernooi voor de dag zal gaan komen. De eerste wedstrijd is tegen Japan en dat is absoluut niet een tegenstander waar Duitsland zomaar over heen zal gaan walsen

KLIK HIER en kijk WK VOETBAL via een gratis LIVESTREAM

Kijk Duitsland tegen Japan via een live stream

De wedstrijd van vanmiddag om 14.00 uur tussen Duitsland en Japan is op de Nederlandse televisie te zien via de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 13.50 uur vanuit de studio in Hilversum.

De wedstrijd van vanmiddag zal ook live te zien zijn via deze NPO LIVESTREAM en LIVE TV.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.