WK voetbal live stream Brazilië - Servië

Kijk om 20.00 uur via een live stream Brazilië – Servië

Mis het WK voetbal 2022 in Qatar niet. Kijk vanavond om 20.00 uur hier online via een live stream Brazilië – Servië.

Topfavoriet in actie

Lees ook: Brazilië na rust langs Servië – WK Voetbal (sportinnederland.com)

Vanavond gaan we als we de kenners mogen geloven de topfavoriet voor de wereldtitel in actie zien. De Brazilianen hebben een verdomd goed elftal en als daar een team van gesmeed kan gaan worden dan zullen heel veel tegenstanders het ontzettend moeilijk gaan krijgen. Servië is de eerste tegenstander en zal goed voor de dag moeten komen om een kans te maken tegen Brazilië.

KLIK HIER en kijk WK VOETBAL via een gratis LIVESTREAM

Kijk Brazilië tegen Servië via een live stream

De wedstrijd van vanavond om 20.00 uur tussen Brazilië en Servië op de Nederlandse televisie te zien via de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 19.50 uur vanuit de studio in Hilversum.

De wedstrijd van vanmiddag zal ook live te zien zijn via deze NPO LIVESTREAM en LIVE TV.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.