WK voetbal live stream België - Canada

Kijk om 20.00 uur via een live stream België – Canada

Mis het WK voetbal 2022 in Qatar niet. Kijk vanavond om 20.00 uur hier online via een live stream België – Canada.

Rode Duivels gaan voor de wereldtitel

In veel lijstjes worden de Belgen toch weer gezien als één van de landen die met de titel aan de haal zou kunnen gaan in Qatar. Voor de meeste spelers van deze generatie is het de laatste kans op een grote prijs. Canada is de eerste tegenstander en daar mogen we geen wonderen van verwachten tijdens dit wereldkampioenschap voetbal. Maar de Belgen zullen wel goed moeten beginnen omdat immers Marokko en Kroatië nog wachten als tegenstander.

KLIK HIER en kijk WK VOETBAL via een gratis LIVESTREAM

Kijk België tegen Canada via een live stream

De wedstrijd van vanavond om 20.00 uur tussen België en Canada is op de Nederlandse televisie te zien via de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 19.50 uur vanuit de studio in Hilversum.

De wedstrijd van vanmiddag zal ook live te zien zijn via deze NPO LIVESTREAM en LIVE TV.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.