1 maart 2024
WK voetbal live stream Argentinië - Australië

WK voetbal live stream Argentinië - Australië

Kijk om 16.00 uur via een live stream Argentinië – Australië

Mis het WK voetbal 2022 in Qatar niet. Kijk vanavond om 20.00 uur hier online via een live stream Argentinië – Australië.

Argentinië favoriet

Argentinië is de favoriet om vanavond dit duel tegen de Australiërs te gaan winnen, maar de Argentijnen zullen echter wel moeten waken voor onderschatting. Dit toernooi verloren de Argentijnen namelijk met 2-1 van Saudi-Arabië en dergelijke onderschatting kan in deze fase van het toernooi fataal zijn. De Australiërs zullen zich waarschijnlijk kranig gaan weren dus Messi en co weten dat ze echt flink aan de bak kunnen.

KLIK HIER en kijk WK VOETBAL via een gratis LIVESTREAM

Kijk Argentinië tegen Australië via een live stream

De wedstrijd van vanavond om 20.00 uur tussen Argentinië en Australië is ook op de Nederlandse televisie te zien via de NOS op NPO 1. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 19.20 uur vanuit de studio in Hilversum.

De wedstrijd van vanmiddag zal ook live te zien zijn via deze NPO LIVESTREAM en LIVE TV.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl