WK Hockey live stream Nederland - Nieuw-Zeeland

Kijk om 10.30 uur via een live stream Nederland – Nieuw-Zeeland

Om 10.30 uur kan je ook online naar het WK hockey in India kijken. Kijk via deze live stream Nederland – Nieuw-Zeeland.

Check nu deze livestream van LIVE TV en kijk de wedstrijd online. Omdat Sport in Nederland zelf geen rechten heeft om de wedstrijd uit te zenden kunnen we niet garanderen dat de betreffende streams ook werken. De wedstrijd is overigens ook te zien via Ziggo Sport.

Afgelopen zaterdag won Nederland de eerste wedstrijd in de groepsfase tegen Maleisië met 4-0. Woensdagmorgen speelt Nederland nog tegen Chili. De groepswinnaars plaatsen zich voor de kwartfinale. De nummers 2 en 3 spelen een tussenronde.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.