WK handbal live stream Nederland - Qatar

Kijk Nederland – Qatar om 15.30 uur via een handbal live stream

Kijk vanmiddag om 15.30 uur hier live online via een WK handbal live stream Nederland – Qatar. Open nu de handbalstream.

In de Groepsfase wist Nederland te winnen van Argentinië en Noord-Macedonië en werd de wedstrijd tegen Noorwegen met een klein verschil met 26-27 verloren. Vanmiddag wacht Qatar. Op handbalgebied geen hoogvlieger, maar Team NL mag dit niet gaan onderschatten.

Nederland neemt twee punten mee uit de groepsfase en begint nu als nummer vier aan de tweede ronde. Met Qatar, Servië en Duitsland als tegenstander liggen er echt wel kansen om bij de eerste twee in de groep te eindigen. Mocht dat lukken dan zal Nederland doorgaan naar de kwartfinale.

De wedstrijd is vanmiddag live te zien via VIAPLAY maar ook mogelijk via DEZE GRATIS HANDBALSTREAM.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.