WK handbal mannen live stream Nederland - Noorwegen

Kijk Nederland – Noorwegen via een WK handbal live stream

Vanavond kan je ook online naar het WK handbal voor mannen kijken. Kijk hier om 20.30 uur via een live stream Nederland – Noorwegen.

Nederland zit na twee wedstrijden in deze groep al op rozen. Oranje won van Argentinië (29-19) en Noord-Macedonië (34-24) en is daarom al zeker van deelname aan de tweede groepsfase. Vanavond om 20.30 uur is Noorwegen de tegenstander. Wellicht kan Team NL stunten.

Waar kan ik Nederland – Noorwegen vanavond kijken?

De wedstrijd tussen Nederland – Noorwegen is vanavond live te zien via streamingdienst Viaplay.

Kan ik de WK handbal wedstrijd Nederland – Noorwegen ook gratis kijken?

Wellicht kan je vanavond dit handbalduel tussen Nederland – Noorwegen via deze live stream van LIVE TV.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.