WK handbal live stream Nederland - Argentinië

Nederland – Argentinië live te zien via Viaplay live stream

Vrijdagavond begint voor Team NL het WK handbal voor mannen. Kijk om 18.00 uur via een live stream Nederland – Argentinië.

De Nederlandse ploeg speelt haar drie poulewedstrijden in het Poolse Krakau. Vanavond zijn de Argentijnen de eerste tegenstander. Zondag speelt oranje tegen Noord-Macedonië en dinsdag word de groepsfase afgesloten tegen Noorwegen. De nummers 1 tot en met 3 plaatsen zich voor de tweede ronde.

Live op Viaplay

De laatste jaren werd het handballen steevast uitgezonden door Ziggo Sport, maar de rechten van dit toernooi zijn in handen van streamingdienst Viaplay. Mocht je geen abonnement hebben op dit sportkanaal dan is het lastig om de wedstrijd live te kijken. Je zou het kunnen proberen via een handbal live stream, of je sluit nu een abonnement af op Viaplay.

Mocht je de wedstrijd gratis willen proberen te kijken dan zou je het kunnen proberen via deze livestream van LIVE TV.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.