Nederland – Zweden kijken via een live stream

Kijk hier dagelijks alle wedstrijden van het WK handbal via een livestream. Om 20.30 uur kijk je hier via de handbal live stream Nederland – Zweden.

De Nederlandse dames zijn na dikke overwinningen op Puerto Rico (55-15) en Oezbekistan (58-17) al zeker van de tweede poulefase. Ook de Zweedse dames zijn na overwinningen op Puerto Rico en Oezbekistan een ronde verder. Zweden is een goed handballand dus vanavond kan het oranje van bondscoach Monique Tijsterman zich voor het echt gaan testen.

Nederland – Zweden via een gratis live stream

Normaliter zend Ziggo Sport de wedstrijd van het Nederlands team live uit, maar dat zal vanavond niet het geval zijn. Ziggo Sport heeft alle zenders volgepropt met Champions League voetbal. De wedstrijd word wel ‘live’ uitgezonden, maar dan om 22.55 uur. Daarom is het fijn dat er ook nog streams zijn om naar de wedstrijd te kunnen kijken.

Nederland – Zweden kijk je nu live via livestream 1

Kijk Nederland – Zweden via livestream 2

Sport in Nederland heeft zelf ook geen rechten om deze handbalwedstrijd live uit te zenden. Toch zijn er wel websites als LIVE TV en Hesgoal die het handbal live uitzenden. Daarvoor kan je bovenstaande linkjes gebruiken. Wij kunnen niet garanderen dat de streams werken, maar over het algemeen werken alle streams uitstekend. Wij wensen je veel kijkplezier met Nederland – Zweden.

Groep D (Torrevieja)

Vrijdag 3 december
NEDERLAND – Puerto Rico 55-15
Zweden – Oezbekistan 46-15

Zondag 5 december
Oezbekistan – NEDERLAND 17-58
Zweden – Puerto Rico 48-10

Dinsdag 7 december, 20.30 uur:
NEDERLAND – Zweden
Puerto Rico – Oezbekistan

 

Scroll to top
%d bloggers liken dit: