Nederland – Roemenië kijk je hier via een live stream

Kijk hier vanmiddag live handbal via een livestream. Om 15.30 uur kan je namelijk hier via een WK Handbal live stream Nederland – Roemenië kijken. Op het EK in Denemarken kwamen Oranje en Roemenië elkaar voor het laatst tegen. Oranje won toen met 35-24.

Kijk vanavond ook live naar Noorwegen – Puerto Rico en Kazachstan – Zweden.

Oranje begint vanmiddag aan de tweede groepsfase van het wereldkampioenschap wat plaats vind in Spanje. Oranje heeft drie punten meegenomen aan de voorronde en begint als nummer twee aan deze fase waarin Roemenië, Kazachstan en Noorwegen de tegenstander zijn. Aan het einde van deze duels plaatsen de nummers 1 en 2 zich voor de kwartfinale.

Nederland – Roemenië kijken

Wil je de wedstrijd vanmiddag live kijken? De ontmoeting tussen Nederland en Roemenië is live te zien via Ziggo Sport. Als je een abonnement hebt op deze sportzender dan kan je de wedstrijd gewoon live kijken. Heb je geen abonnement dan kan je het proberen via een handbal livestream.

Sport in Nederland heeft zelf geen rechten om deze wedstrijd live uit te zenden. Wel kan je op onze website directe linkjes vinden naar sites die online het WK handbal uitzenden via een livestream. Zo is de wedstrijd tussen Nederland en Roemenië ook live te zien via de website van LIVE TV. Check nu onze handbal pagina en vind daar een directe link naar de wedstrijd!

Groep 2 (Castellón de la Plana)

Donderdag 9 december, 15.30 uur:
NEDERLAND – Roemenië
Noorwegen – Puerto Rico
Kazachtstan – Zweden

Zaterdag 11 december, 18.00 uur:
NEDERLAND – Kazachstan
Zweden – Noorwegen
Roemenië – Puerto Rico

Maandag 13 december, 20.30 uur:
NEDERLAND – Noorwegen
Zweden – Roemenië
Puerto Rico – Kazachstan

Scroll to top
%d bloggers liken dit: