Nederland – Puerto Rico live stream

Open nu hier de gratis WK Handbal live stream Nederland – Puerto Rico. De wedstrijd kan je vanaf 18.00 uur hier live kijken.

Nederland is bij het wereldkampioenschap handbal in Spanje ingedeeld in groep D. Puerto Rico en Oezbekistan moeten te verslaan zijn. Tegenstander Zweden is een ploeg uit de internationale top. Vanavond is Puerto Rico de tegenstander, maar Nederland zal haar tegenstander natuurlijk niet onderschatten.

Live stream

De wedstrijd Nederland – Puerto Rico kan je kijken via deze WK Handbal livestream pagina, maar ook op de televisie is de wedstrijd te zien. Ziggo Sport zend de wedstrijd namelijk uit. Heb je geen abonnement? Dan adviseren we je om contact op te nemen met je provider om een abonnement af te sluiten.

Sport in Nederland zend de wedstrijd vanavond niet live uit.  Check de bovenstaande livestream pagina want hier kan je wel directe linkjes vinden naar website die mogelijk het WK handbal live online uitzenden. Wij kunnen niet garanderen dat de streams werken, maar over het algemeen is de kwaliteit goed en zijn er zelfs stream in Full HD kwaliteit.

Groep D (Torrevieja)

Vrijdag 3 december, 18.00 uur:
NEDERLAND – Puerto Rico
Zweden – Oezbekistan

Zondag 5 december, 18.00 uur:
Oezbekistan – NEDERLAND
Zweden – Puerto Rico

Dinsdag 7 december, 20.30 uur:
NEDERLAND – Zweden
Puerto Rico – Oezbekistan

Scroll to top
%d bloggers liken dit: