Nederland – Oezbekistan kijken via een handbal livestream

Vanavond om 18.00 uur kijk je hier live handbal via een livestream. Kijk nu hier via de WK Handbal live stream Nederland – Oezbekistan.

KLIK HIER en open de LIVESTREAM PAGINA

Het Nederlandse handbaldames team verdedigt bij het wereldkampioenschap in Spanje de wereldtitel. Vrijdag is de ploeg van bondscoach Monique Tijsterman meer dan uitstekend begonnen aan het toernooi door de openingswedstrijd tegen Puerto Rico met 55-15 te winnen.

Vanavond is Oezbekistan de tweede tegenstander. De Oezbeken verloren vrijdag met 15-46 van Zweden. Normaal gesproken gaat het vanavond een makkelijke wedstrijd worden voor Oranje, maar van onderschatting zal natuurlijk absoluut geen sprake zijn. Als Nederland vanavond wint dan gaat het dinsdag in een onderling duel met Zweden uitmaken wie er als groepswinnaar naar de tweede poulefase gaat.

Nederland – Oezbekistan live

De wedstrijd Nederland – Oezbekistan is vanavond ook live te zien via Ziggo Sport. Omdat er ook Formule 1 is word de wedstrijd uitgezonden op het Docu kanaal. Heb je geen abonnement op dit kanaal dan word het kijken naar deze wedstrijd lastig. Open dan de bovenstaande link en vind een gratis livestream.

Sport in Nederland zend de wedstrijd vanavond zelf niet live uit. Maar om je op weg te helpen na een gratis WK Handbal live stream is het handig om onze website het hele toernooi te blijven bezoeken. Zo hoef je geen wedstrijd missen en ben je er bij als mogelijk Nederland opnieuw wereldkampioen word op 19 december als de finale is.

Vrijdag 3 december:
NEDERLAND – Puerto Rico 55-15
Zweden – Oezbekistan 46-15

Zondag 5 december, 18.00 uur:
Oezbekistan – NEDERLAND
Zweden – Puerto Rico

Dinsdag 7 december, 20.30 uur:
NEDERLAND – Zweden
Puerto Rico – Oezbekistan

Scroll to top
%d bloggers liken dit: