WK Handbal live stream Nederland – Noorwegen

WK Handbal live stream Nederland - Noorwegen

WK Handbal live stream Nederland - Noorwegen

Nederland – Noorwegen live stream

Kijk nu hier het WK Handbal via een livestream. Om 20.30 uur kijk je hier gratis via een WK Handbal live stream Nederland – Noorwegen.

Gaat het Nederlandse handbalteam vanavond naar huis of volgt er plaatsing voor de kwartfinale van het WK handbal wat plaats vind in Spanje. Een gelijkspel tegen de Noorse dames is voldoende om de kwartfinale te bereiken, maar bij een nederlaag dan zit het toernooi er voor de wereldkampioen van 2019 op. Een van de beide handbalgrootmachten zal vanavond uitgeschakeld gaan worden.

Kijk via deze livestream nu live naar Nederland – Noorwegen

TV en livestream

De wedstrijd Nederland – Noorwegen is vanavond live te zien op Ziggo Sport. De voorbeschouwing op de wedstrijd begint om 20.00 uur. Om 20.30 uur begint de wedstrijd. Het is ook mogelijk om vanavond dit handbalduel online te kijken via een gratis livestream. De wedstrijden zijn ook gratis te volgen via de website van LIVE TV.

Sport in Nederland heeft geen rechten om de wedstrijd uit te zenden. Op onze website vind je wel directe linkjes naar websites die het WK Handbal wel live uitzenden. Deze linkjes kan je openen hier bovenaan de pagina via de oranje link.

Maandag 13 december, 20.30 uur:
NEDERLAND – Noorwegen
Zweden – Roemenië 34-30
Puerto Rico – Kazachstan 30-27

Stand hoofdronde, groep 2
1. Zweden 5-8 (+77)
2. Nederland 4-7 (+87)
3. Noorwegen 4-7 (+75)
4. Roemenië 5-4
5. Puerto Rico 5-2
6. Kazachstan 5-0

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: