WK Handbal live stream Nederland – Kazachstan

WK Handbal live stream Nederland - Kazachstan

WK Handbal live stream Nederland - Kazachstan

Nederland – Kazachstan kijken via een live stream

Kijk hier via een WK Handbal live stream Nederland – Kazachstan. Om 20.30 uur kan je via deze livestream Zweden – Noorwegen kijken.

De wedstrijd tegen Kazachstan word vanavond een belangrijke wedstrijd voor het Nederlands handbalteam in de strijd achter Noorwegen om de tweede plaats. Zweden won eerder deze week met 55-20 van Kazachstan en heeft op dit moment een beter doelsaldo. Oranje zal er vanavond dus ook flink op los moeten scoren. Nederland begon afgelopen donderdag de tweede ronde met een benauwde 32-31 overwinning op Roemenië.

Televisie en livestream

KLIK HIER en vind meerdere gratis handbal livestreams

Ziggo Sport zend vanavond via het Docu kanaal de wedstrijd Nederland – Kazachstan live uit. De voorbeschouwing begint om 17.45 uur. Als je geen abonnement hebt op Ziggo Sport dan kan je proberen om via bovenstaande link naar de wedstrijd te kijken. Hier vind je onder meer streams van LIVE TV die over het algemeen werken en van een hele goede kwaliteit zijn.

Sport in Nederland heeft zelf geen rechten om de wedstrijd live uit te zenden. Daarom vind je op onze website alleen maar directe linkjes naar websites die het WK Handbal van 2021 in Spanje live uitzenden.

Groep 2 (Castellón de la Plana)

Donderdag 9 december:
NEDERLAND – Roemenië 32-31
Noorwegen – Puerto Rico 43-7
Kazachtstan – Zweden 20-55

Zaterdag 11 december, 18.00 uur:
NEDERLAND – Kazachstan
Zweden – Noorwegen
Roemenië – Puerto Rico

Maandag 13 december, 20.30 uur:
NEDERLAND – Noorwegen
Zweden – Roemenië
Puerto Rico – Kazachstan

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites

%d bloggers liken dit: