Nederland - Noord-Macedonië WK handbal live stream

Kijk hier om 18.00 uur via een WK handbal live stream Nederland – Noord-Macedonië

Zondagavond om 18.00 uur kan je hier handbal kijken. Kijk nu hier Nederland – Noord-Macedonië via een WK handbal live stream.

Het Nederlands handbalteam is vrijdagavond door een 29-19 overwinning op Argentinië uitstekend begonnen aan dit wereldkampioenschap. Noord-Macedonië verloor met 27-39 van Noorwegen en heeft dus nul punten. Mocht Team NL vandaag dit duel winnen dan is het zeker van een plek in de tweede ronde.

Het wereldkampioenschap handbal is ook live te zien op de televisie. De wedstrijd van vanavond is te zien via streamingdienst Viaplay. Om naar de wedstrijd te kunnen kijken dien je wel in het bezit te zijn van een abonnement. Mocht je geen abonnement hebben dan kan je het proberen via deze LIVESTREAM van LIVE TV.

Informatie WK handbal 2023

Waar kijk ik in januari naar het WK handbal?

Het WK handbal is live te zien via Viaplay

Tegen wie speelt Nederland op het WK handbal van 2023?

Nederland speelt in de poule tegen Argentinië, Noord-Macedonië en Noorwegen

Waar kijk ik live en gratis via een livestream naar het WK handbal van 2023?

Vind nu een gratis handbal livestream via www.sportinnederland.com

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.