WK droom voor Marokko voorbij

Marokko verliest in de halve finale van Frankrijk

De WK droom voor Marokko is voorbij. In de halve finale van het WK voetbal in Qatar bleek titelverdediger Frankrijk te sterk.

De Fransen zaten al na vijf minuten spelen op rozen toen Hernandez in de rebound voor een 1-0 voorsprong zorgde. Marokko ging daarna op jacht naar de gelijkmaker, maar die wist het niet te forceren.

Toen invaller Kolo Muani elf minuten voor tijd de tweede Franse treffer scoorde bleek het Marokkaanse verzet compleet gebroken.

Zaterdag wacht voor Marokko nog de troostfinale tegen Kroatië. Frankrijk speelt zondagmiddag in de finale van het wereldkampioenschap van 2022 tegen Argentinië.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.