WK darts livestream Michael van Gerwen - Dimitri van den Bergh

WK darts livestream Michael van Gerwen – Dimitri van den Bergh

Vanavond kan je hier via een gratis WK darts livestream Michael van Gerwen – Dimitri van den Bergh kijken. Open de dartsstream nu hier online.

Wie vanavond dit Nederland – Belgisch onderonsje wint zal dinsdagavond in de finale gaan spelen tegen de winnaar van de partij tussen de Duitser Gabriel Clemens en de Engelsman Michael Smith.

Vind nu hier meer gratis darts livestreams

Michael van Gerwen is vanavond op papier de grote favoriet. MVG speelt tot nu toe een ontzettend sterk en stabiel toernooi en is nog nooit een keer flink uitgedaagd door zijn tegenstander. Ook in de kwartfinale verpulverde de drievoudig wereldkampioen de Engelsman Chris Dobey met 5-0.

Ook Dimitri van den Bergh is een uitstekende vorm. De Belg won in de kwartfinale met goed spel verdiend met 5-3 van de Welshman Jonny Clayton. Wij verwachten vanavond een spannende partij tussen Van den Bergh en Van Gerwen.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.