1 maart 2024
WK darts finale livestream Michael van Gerwen - Michael Smith

WK darts finale livestream Michael van Gerwen - Michael Smith

Kijk via een darts livestream Michael van Gerwen – Michael Smith

Vanavond is de finale van het WK darts van 2023. Kijk nu hier via de WK darts finale livestream Michael van Gerwen – Michael Smith.

De finale van dit wereldkampioenschap darts in Londen kan vanavond om 21.00 uur wel eens een hele spannende partij gaan worden. Zowel Michael van Gerwen als de Engelsman Michael Smith zijn in een bloedvorm. Beiden noteren hoge gemiddelden, spelen een snel spel dus alle ingrediënten voor een fantastische finale zijn aanwezig.

Vind nu hier meer gratis darts livestreams

In de halve finale wisten beide darters hun tegenstander te slopen. Van Gerwen liet met 6-0 geen spaan heel van de Belg Dimitri van den Bergh en Smith wist met 6-2 te winnen van de Duitser Gabriel Clemens.

In 2019 stonden Van Gerwen en Smith ook al tegen over elkaar in de WK-finale. MVG versloeg Bully Boy toen met 7-3.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl