WK darts livestream Gabriel Clemens - Michael Smith

Darts livestream Gabriel Clemens – Michael Smith

Het WK darts is aanbeland in de halve finale. Vanavond om 20.30 uur kan je hier via een darts livestream Gabriel Clemens – Michael Smith kijken.

De Duitser Gabriel Clemens verraste vriend en vijand door de Welshman Gerwyn Price de nummer één van de wereld te verslaan. En dat deed de German Giant op niet te verstane wijze met 5-1.

Vind nu hier meer gratis darts livestreams

Michael Smith rekende in de kwartfinale af met zijn Engelse landgenoot Stephen Bunting. Smith won de partij met 5-1. De nummer vier van de wereld zal er vanavond een hele kluif aan krijgen om de in vorm verkerende Clemens te stoppen.

Na deze wedstrijd zal er nog een halve finale gespeeld gaan worden. Onze landgenoot Michael van Gerwen neemt het dan in de halve finale op tegen de Belg Dimitri van den Bergh die voor het eerst in de halve finale staat van een PDC wereldkampioenschap darts.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Sport kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.