Wimbledon tennis live stream: Van de Zandschulp - Barrere

Wimbledon tennis live stream: Van de Zandschulp - Barrere

Van de Zandschulp – Barrere kijken via een live stream

Woensdag debuteert tennisser Botic van de Zandschulp op Wimbledon. Kijk hier via de Wimbledon tennis live stream: Van de Zandschulp – Barrere. De tennis live stream vind je hier onderaan de pagina.

Voor van de Zandschulp liggen er wel kansen in zijn partij tegen de Fransman Gregoire Barrere. Van de Zandschulp is de nummer 139 van de ATP-wereldranglijst en Barrere staat acht plaatsen hoger dan de Nederlander. Hopelijk blijft het woensdag droog in Londen zodat van de Zandschulp niet uren in de wachtkamer hoeft te zitten voor zijn partij.

De Nederlandse tennissers zijn tot dusverre nog niet erg succesvol op Wimbledon. Alleen Lesley Pattinama-Kerkhove wist de tweede ronde te bereiken. Kiki Bertens, Arantxa Rus en Tallon Griekspoor zijn in de eerste ronde uit het toernooi geknikkerd.

Wimbledon live op TV

Wimbledon word van 28 juni tot en met 11 juli ook live uitgezonden op de televisie. Eurosport zend alle partijen live uit op Eurosport 1, maar ook via de Eurosport Player kan je de komende twee weken live naar het toernooi kijken. Ook via Ziggo Sport en BCC One/Two kijk je vanaf vandaag tot en met 11 juli naar Wimbledon.

Nederlandse deelnemers Wimbledon 2021

Aan het grastoernooi in Londen doen dit jaar vijf Nederlandse tennissers mee. Bij de mannen wisten Tallon Griekspoort en Botic van de Zandschulp via het kwalificatietoernooi het hoofdtoernooi te bereiken. Bij de dames bereikte Lesley Pattinama-Kerkhove via het kwalificatietoernooi het hoofdtoernooi en zijn Arantxa Rus en Kiki Bertens wegens hun klassering op de wereldranglijst automatisch al geplaatst voor het toernooi.

Of de Nederlandse tennissers en tennissters ook kunnen stunten tijdens dit toernooi zal afwachten zijn. De ontwikkeling is wel goed dat we toch steeds meer wat Nederlandse tennissers zien doorbreken op de grotere toernooien. Vooral bij de mannen is die ontwikkeling goed te zien want Griekspoor en van de Zandschulp maken met kleine sprongetjes een opmars richting de top 100 van de ATP-wereldranglijst.

Wimbledon live stream 1
Wimbledon live stream 2
Wimbledon live stream 3

Geef reactie

Laat reactie achter