16 oktober 2021

Sport in Nederland

sportnieuws en livestreams

Wimbledon tennis live stream Sakkari – Rus

Wimbledon tennis live stream Sakkari - Rus

Wimbledon tennis live stream Sakkari - Rus

Tennis live stream Maria Sakkari – Arantxa Rus

Arantxa Rus komt dinsdagmiddag in actie op Wimbledon. Via de Wimbledon tennis live stream kan je live kijken naar de partij Maria Sakkari – Arantxa Rus.

Wimbledon live stream 1
Wimbledon live stream 2
Wimbledon live stream 3

De 25-jarige Sakkari is de nummer 18 van de wereldranglijst. Het zal voor Rus een hele kluif gaan worden om de tweede ronde te bereiken. De Griekse haalde eerder deze maand nog de halve finale op Roland Garros in Parijs. Maar gravel en gras verschillen nogal van elkaar dus wie weet maakt Rus de nummer 84 van de wereldranglijst wel een kans op Wimbledon tegen Sakkari.

Wimbledon tennis live stream

De wedstrijden van het tweede Grandslamtoernooi van dit jaar worden ook live uitgezonden via het internet. Sport in Nederland zend het grastoernooi zelf niet live uit, maar op onze website vind je wel handige rechtstreekse linkjes naar websites die gratis online tennis uitzenden. Die streams vind je hier op deze pagina. Hierdoor kan je rond 12.00 uur online naar de partij Maria Sakkari en Arantxa Rus kijken via een tennis live stream.

Wimbledon live op televisie

Wimbledon word van 28 juni tot en met 11 juli ook live uitgezonden op de televisie. Eurosport zend alle partijen live uit op Eurosport 1, maar ook via de Eurosport Player kan je de komende twee weken live naar het toernooi kijken. Ook via Ziggo Sport en BCC One/Two kijk je vanaf vandaag tot en met 11 juli naar Wimbledon.

Nederlandse deelnemers Wimbledon 2021

Aan het grastoernooi in Londen doen dit jaar vijf Nederlandse tennissers mee. Bij de mannen wisten Tallon Griekspoort en Botic van de Zandschulp via het kwalificatietoernooi het hoofdtoernooi te bereiken. Bij de dames bereikte Lesley Pattinama-Kerkhove via het kwalificatietoernooi het hoofdtoernooi en zijn Arantxa Rus en Kiki Bertens wegens hun klassering op de wereldranglijst automatisch al geplaatst voor het toernooi.

Of de Nederlandse tennissers en tennissters ook kunnen stunten tijdens dit toernooi zal afwachten zijn. De ontwikkeling is wel goed dat we toch steeds meer wat Nederlandse tennissers zien doorbreken op de grotere toernooien. Vooral bij de mannen is die ontwikkeling goed te zien want Griekspoor en van de Zandschulp maken met kleine sprongetjes een opmars richting de top 100 van de ATP-wereldranglijst.

Gratis voetbal livestreams

F1 livestreams

Nederlandse goksites