Wimbledon tennis live stream: Pattinama-Kerkhove - Muguruza

Wimbledon tennis live stream: Pattinama-Kerkhove - Muguruza

Tennis Live stream Pattinama-Kerkhove – Muguruza

Lesley Pattinama-Kerkhove is on fire op Wimbledon. Kijk hier vanavond via de Wimbledon tennis live stream: Pattinama-Kerkhove – Muguruza.

Na een fijne overwinning op de Russische Svetlana Kuzetsnova de nummer 40 van de wereld zal het vertrouwen bij Pattinama-Kerkhove flink gegroeid zijn. Vandaag treft ze in de Spaanse tegenstander Garbine Muguruza een hele goede tegenstander. Muguruza is de nummer 12 van de wereldranglijst dus Pattinama-Kerkhove zal flink aan de bak moeten om de laatste 32 in Londen te bereiken.

Het zal voor de 29-jarige Nederlandse vandaag op Wimbledon geen makkelijke partij worden, maar Muguruza is echt een tennisster die zich met name goed voelt op het gravel. Of er woensdag getennist zal gaan worden in Londen is nog maar de vraag. Net zoals in Nederland is de kans op regen de komende dagen groot.

De Nederlandse tennissers zijn tot dusverre nog niet erg succesvol op Wimbledon. Alleen Lesley Pattinama-Kerkhove wist de tweede ronde te bereiken. Kiki Bertens, Arantxa Rus en Tallon Griekspoor zijn in de eerste ronde uit het toernooi geknikkerd.

Wimbledon live op televisie

Wimbledon word van 28 juni tot en met 11 juli ook live uitgezonden op de televisie. Eurosport zend alle partijen live uit op Eurosport 1, maar ook via de Eurosport Player kan je de komende twee weken live naar het toernooi kijken. Ook via Ziggo Sport en BCC One/Two kijk je vanaf vandaag tot en met 11 juli naar Wimbledon.

Nederlandse deelnemers Wimbledon 2021

Aan het grastoernooi in Londen doen dit jaar vijf Nederlandse tennissers mee. Bij de mannen wisten Tallon Griekspoort en Botic van de Zandschulp via het kwalificatietoernooi het hoofdtoernooi te bereiken. Bij de dames bereikte Lesley Pattinama-Kerkhove via het kwalificatietoernooi het hoofdtoernooi en zijn Arantxa Rus en Kiki Bertens wegens hun klassering op de wereldranglijst automatisch al geplaatst voor het toernooi.

Of de Nederlandse tennissers en tennissters ook kunnen stunten tijdens dit toernooi zal afwachten zijn. De ontwikkeling is wel goed dat we toch steeds meer wat Nederlandse tennissers zien doorbreken op de grotere toernooien. Vooral bij de mannen is die ontwikkeling goed te zien want Griekspoor en van de Zandschulp maken met kleine sprongetjes een opmars richting de top 100 van de ATP-wereldranglijst.

Wimbledon live stream 1
Wimbledon live stream 2
Wimbledon live stream 3

Geef reactie

Laat reactie achter