3 maart 2024

Wimbledon 2023

Wimbledon 2023 Livestream

Wimbledon kijk je elke dag via een livestream

Van maandag 3 tot en met zondag 16 juli vind het grastoernooi van Wimbledon plaats. Kijk de partijen hier via een livestream.

Bij de mannen doen er dit jaar drie Nederlanders in het enkelspel mee. Gijs Brouwer bereikte het toernooi via het kwalificatietoernooi en debuteert op het Britse gras. Botic van de Zandschulp en Tallon Griekspoor waren op basis van hun ranking op de ATP wereldranglijst al zeker van deelname aan deze derde Grand Slam toernooi van het jaar.

Livestream 1Livestream 2Livestream 3

Wimbledon kijken via een livestream

Er zijn wederom diverse websites die die jaar ook online dit tennistoernooi live uitzenden. We hebben via bovenstaand overzicht enkele goede websites geselecteerd waar het makkelijk is om gratis online tennis te kijken. Omdat wij als Sport in Nederland zelf tennis niet live streamen kunnen we geen garantie afgeven of de betreffende livestreams ook voor de volle 100% zullen werken.

Ook op de televisie kan je natuurlijk ook dit jaar weer live Wimbledon kijken. Sportzender Eurosport zend namelijk het toernooi live uit. Maar let op! er is ook de Tour de France dus zullen lang niet alle partijen live worden uitgezonden op de televisie. Dan is het wellicht handig om via bovenstaande linkjes een livestream te openen.

Kijk nu live sport via www.sportstream24.nl