28 maart 2024
Willem Ii Sc Heerenveen

Willem II - SC Heerenveen

Willem II vind aansluiting bij VVV en RKC

[wp_bannerize group=”Bookmakers” categories=”164,483,101,482,466,201,64,232,274,275,45,49,101,168,282,77,84,194,195″]

Willem II kruipt langzamerhand richting de onderste regionen van de middenmoot toe. De Tilburgers wonnen zaterdagmiddag met 3-1 van SC Heerenveen.

De Friezen hebben het dit seizoen absoluut niet in uitwedstrijden. Al tien duels wist de ploeg geen enkele wedstrijd buitenshuis te winnen. Tegen Willem II keek Heerenveen bij de rust tegen een 1-0 achterstand aan door een doelpunt van Holmen.

Na rust scoorde Willem II snel twee keer via Wriedt en Nunnely waarmee de drie punten in de tas zaten. Joey Veerman scoorde namens Heerenveen de eretreffer.

Willem II staat nog steeds zestiende, maar met 21 punten heeft het VVV en RKC Waalwijk voor het grijpen. SC Heerenveen staat negende met 33 punten.