Willem II – NAC bij stand van 0-3 gestaakt

Supporters gooien vuurwerk op het veld bij Willem II – NAC

De wedstrijd in de Keuken Kampioen Divisie tussen Willem II en NAC Breda is bij een stand van 0-3 in de 53ste minuut gestaakt.

De Brabantse derby lag in de eerste helft ook al tijdelijk stil toen er voorwerpen op het veld belande. In de 53ste minuut werd het duel gestaakt omdat er vuurwerk op het veld werd gegooid. De dader is niet gepakt waardoor er niks anders besloten kon worden de wedstrijd definitief te gaan staken.

Sejdiu en Haugen (2x) scoorden namens NAC. Na alle waarschijnlijkheid zal de wedstrijd dinsdag of woensdagmiddag worden uitgespeeld zonder publiek.

Zoek en vind het via Sport in Nederland

Elke sportliefhebber die de website van Sport in Nederland bezoekt zal op zoek zijn naar haar of zijn favoriete sport. Wij besteden aan alle sporten op onze website wel aandacht. Zo lees je via de volgende linkjes het laatste nieuws van het dartswielrennenveldrijden, hockeyhandbaltennis en formule 1 nieuws. Natuurlijk besteden we aan veel meer sporten aandacht, maar dit is een leuke greep aan sporten die je kan vinden op onze website.

Ook het voetballen mag natuurlijk niet ontbreken bij Sport in Nederland. Ook bij ons vind je nieuws uit de EredivisieKeuken Kampioen DivisieTOTO KNVB Beker, Champions LeagueEuropa LeagueConference League en het Nederlands elftal.

Op zoek naar een gratis live stream? Formule 1 kijk je nu via deze sportstream en voetbal via de voetbalstream.

/