Wielrennen Livestream Milaan San Remo 2021

Wielrennen Livestream Milaan San Remo 2021

Live Milano San Remo 2021

Vandaag staat Milaan San Remo op de kalender. Wil je niks missen van deze voorjaarsklassieker? Kijk hier nu gratis Milaan San Remo via de livestream

Nu live: Milaan San Remo 2021 KLIK HIER

Favorieten

De editie van Milaan San Remo in 2020 werd gewonnen door de Belg Wout van Aert van het team van Jumbo-Visma. De nummer twee van de Tirreno-Adriatico van de afgelopen week behoort ook bij de editie van 2021 tot de topfavorieten. Maar er komt vandaag ook geduchte concurrentie uit Nederland met de in blakende vorm verkerende Mathieu van der Poel. De 26-jarige Brabander won ondanks de Strade Bianche, maar ook twee etappes in de Tirreno.

Maar natuurlijk liggen er vandaag nog meer kapers op de loer om deze editie van Milaan San Remo te gaan winnen. Ook de Franse wereldkampioen Julian Alaphilippe staat aan de start in Milaan. Alaphilippe won in 2019 deze voorjaarsklassieker. Maar ook Davide Ballerini, Michael Matthews, Christophe Laporte, Magnus Cort, Sam Bennett, Giacomo Nizzolo, en Maximilian Schachmann rekenen we tot de groep met kanshebbers op de overwinning.

Etappe informatie

De editie van Milaan San Remo in 2021 is 299 kilometer lang. Daarom vertrekken de renners om 10.00 uur al uit Milaan. Na verwachting zal de eerste renner zo rond de klok van 17.00 uur aankomen in San Remo.

Milaan San Remo 2021 route

Onderweg komen de renners ook nog een aantal beklimmingen tegen. Hier onder een overzicht van de beklimmingen.

Colle del Giovo – na 166 kilometer
Capo Mele – na 241 kilometer
Capo Cervo – na 246 kilometer
Capo Berta – na 255 kilometer
Cipressa (5,6 km aan 4,1%) – na 271,8 kilometer
Poggio (3,7 km aan 4%) – na 289,8 kilometer

Live op tv en livestreams

Milaan San Remo word vanmiddag live uitgezonden via sportzender Eurosport. De live uitzending begint al om 09.30 uur. Heb je geen beschikking over deze zender dan kan je ook via onderstaande streams proberen om de voorjaarsklassieker online te kijken.

Via Cycling Entertainment en Cycling Stream kan je al diverse koersen live en gratis kijken via de livestream. Verder kan je via de livestream van SdwNet op verschillende televisiekanalen sport kijken, maar dan is het wel handig om je adblocker uit te zetten.

Ook via het Russische Stream2watch de Vlaamse Klassiekers zien. Tot slot heeft Bosscast ook zo nu en dan livestreams om wielrennen te kijken. Mocht je ook daar geen succes hebben dan heb je nog de mogelijkheid om via Cyclingfans naar gratis wielrennen te kijken via de livestream. Tot slot kan je ook via LIVE TV nog kijken of er een gratis livestream is om een koers te volgen.
Geef reactie

Laat reactie achter