Wereldgoal Strand Larsen bezorgt Groningen de winst bij Cambuur

Strand Larsen tovert winnen de goal uit hoge hoed

https://twitter.com/burakzihni61/status/1426879796458532869

FC Groningen is in is de Eredivisie begonnen met een 1-2 overwinning in Leeuwarden op promovendus SC Cambuur. Strand Larsen zorgde met een wereldgoal voor de winnende treffer.

De Noorse spits maakte in blessuretijd met een prachtige omhaal de 1-2 in het Cambuur Stadion. Met een bal waar Strand Larsen eigenlijk niks meer mee kon toverde hij na drie keer hooghouden een prachtige omhaal uit de hoge hoed

Het was een weinig enerverende eerste helft tussen het gepromoveerde Cambuur en Groningen. De Friezen waren niet bij machte om het de tegenstander moeilijk te maken, maar Groningen kwam zelf ook nauwelijks tot kansen. Met wat geluk was het na 33 minuten alsnog raak: Ahmed El Messaoudi kopte een corner van Tomás Suslov richting het Cambuur-doel. Sam Hendriks stond op de lijn, maar wist de bal niet uit het doel te houden.

Na rust stond er een ander Cambuur op het veld. De ploeg speelde met vertrouwen en drukte Groningen terug op de eigen helft. De treffer van Robin Maulun, na 68 minuten, was verdiend. Het leverde Cambuur geen punt op. Romano Postema liet in eerste instantie nog een grote kans liggen, maar in de blessuretijd van de wedstrijd zorgde Strand Larsen met een prachtige omhaal voor de 1-2.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.