Sportnieuws

Sport in Nederland presenteert nieuwe website

Verenigingen gezocht voor nieuw item Club van de Week

SPORT IN NEDERLAND – Vandaag is de nieuwe website van Sport in Nederland gelanceerd. De nieuwe website is gebruiksvriendelijker dan de oude website.  De berichten zijn fijner op uw mobiele telefoon, tablet of pc te bekijken en te lezen. Ook via het menu kan je van alle sporten het nieuws opvragen.
Zomer en wintersport

In de maanden april tot en september zal Sport in Nederland zich gaan richten op de zomersporten. In het najaar en in de winter oktober tot en met maart zal onze website meer gericht zijn op de wintersporten.

Video en Sportnieuws

Bij de nieuwsberichten op onze nieuwe website kan je direct vanaf de hoofdpagina naar geüploade video’s (samenvattingen) kijken zonder het bericht te hoeven openen. Ook hiermee maken we het onze bezoekers makkelijker.
Club van de week

Sport in Nederland gaat vanaf april elke week  één vereniging in de schijnwerpers zetten met het item Club van de Week. Wil jullie vereniging wat extra publiciteit? Stuur ons een e-mail naar info@sportinnederland.com dan nemen wij contact op.

Clubnieuws op onze website

Jullie clubnieuws op onze website? dat kan! Je kan de berichten naar ons toesturen via ons e-mail adres maar het is ook mogelijk om zelf een bericht met foto en video te plaatsen. Neem ook daarvoor even contact met Sport in Nederland op.

Wij hopen dat u allen veel plezier beleeft aan de nieuwe website van Sport in Nederland.